úterý 4. září 2012

Den 1 a 2

Den 1.

7 věcí, které bys udělal, když bys měl před sebou poslední měsíc života

V principu bych udělal některé věci, které jsem vždy chtěl udělat a neudělal. Pak bych udělal věci, které mám rád. Strávil čas s lidmi, které mám rád.


1. Řekl bych některým lidem, že je mám rád a že pro mě moc znamenají.
2. Strávil bych několik celých dní s lidmi, s kterými jsem rád. Asi zvláště s nejbližší rodinou a pak zvláště s přáteli.
3. Jel bych se podívat do Paříže nebo do Wimbledonu na pořádný tenisový zápas.
4. Strávil bych několik dní provozováním svých oblíbených sportů, pak masáže a nějaké skvělé nezdravé jídlo.
5.Chvíli bych byl sám se sebou a koukal se do ohně. Nečetl bych nic. Spíš bych něco napsal. Třeba nějaký text na náhrobek.
6. Milování a sex (jelikož to dokážu oddělit, tak obojí).
7. Možná bych poslal do prdele některé lidi, kteří mě prudí.

Den 2.

6 nejhorších sexuálních zážitků
1. Kousala do jazyka. Nesnášel jsem to.
2. Velmi obézní. Nevím, proč jsem to udělal. Asi jsem byl ze své lovecké formy a vzal jsem za vděk i velikostí XXXL. Málem mi zlomila pánev svou váhou. Na druhou stranu se mi tím posunula hranice vnímání z požadavků "štíhlá s pěknou postavou" na "pár kilo navíc vůbec nehraje roli".
3. Leklá ryba + mlčící ryba + toporné prkno. Vražedná 3-kombinace. Měl jsem to zapotřebí?
4. Celá plejáda dívek, které neuměla orální sex a namísto toho za penis jen tahají a v lepším případě vám do něj kousnou. Naštěstí jsem se naučil těm dalším pouštět výuková videa. Dramaticky se zvedla úroveň poskytnuté rozkoše (oboustranně).
5. První sex byl vlastně taky velmi špatný. Ale aspoň jsme se zasmáli a pak to šlo.



5 komentářů:

  1. V poslední době se roztrhl pytel s různýma řeťězákama :-) Ale jsou to zajímavé nápady, občas mám nutkání si kvůli tomu také založit blog a vypsat se, ať mi to pořád nevíří dokola v hlavě. Jsem zvědavá na tvé další dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Eli, ale tohle je přeci černohumorná existencionální parodie právě na ty řetězáčky.

      Vymazat
  2. Před časem jsem četla o knize, kterou napsala nějaká australská ošetřovatelka z hospicu. Popisovala to, co jí lidi svěřují, čeho litují, že v životě neudělali. Nepřed jsem si chtěla tu knížku objednat, ale pak jsem si uvědomila, že nepotřebuju číst o jiných, co vím sama. A začala jsem to i dělat. V podstatě to odpovídá Tvému prvnímu dni.
    Akorát jsem zapomněla napsat na svůj seznam ty masáže. :-) To neznamená, že Tě neberu vážně, jen jsem chtěla svůj komentář odlehčit.

    U druhého dne jsi mě pobavil, hlavně bodem 2. Připomněl jsi mi taky, že jsem se vždycky chtěla zeptat nějakého kamaráda na první sex. Mám pocit, že pro kluka je to mnohem těžší než pro holku. Máš moje sympatie za to zasmání, to každý neumí.

    OdpovědětVymazat